מתכונ(נ)ים לחגים

מתכון לחזה עוף עסיסי במנגו ורימון, בלי לחץ ובלי מאמץ

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את עונת המנגו שבשיאה ומשדכת לו גרעיני רימון, חזה עוף ופלפל חריף - מה שמניב לנו מנה מרובת טעמים: חמוץ, מתוק, מלוח וחריף. אם זו לא אלגנטיות אנחנו לא יודעים מה כן

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בלי לחץ ובלי מאמץ: מתכון לחזה עוף עסיסי במנגו ורימון (צילום: אשר רוט)
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 פרוסות חזה עוף
  • מלח ופלפל
  • לסלט:
  • 1 מנגו עסיסי, חתוך לקוביות
  • 1/2 ראש רימון, מפורק
  • 1/2 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים מעט משמן הזית. מתבלים את חזה העוף במלח ובפלפל וצולים משני הצדדים עד שהוא עשוי. פורסים לרצועות עבות.

2. מניחים את המנגו, הרימון, הצ'ילי, השום והתיבול בקערה ומערבבים. שופכים מעל חזה העוף ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר