באנו להק(יי)ל עליכם

מתכון לתבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת את הקייל (כרוב עלים), ירק מיוחד ולא פופולרי - ויוצרת ממנו מעדן מהיר, בריא וטעים טעים שאפשר לאכול ללא הגבלה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פרש: תבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת עלי קייל, חתוכים גס
  • מעט כמון
  • מלח ופלפל
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 1 לימון סחוט היטב

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הקייל כמה דקות. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומוסיפים את השום. מטגנים בצד המחבת את הבצל כמה דקות ומערבבים. סוחטים מעל הכל לימון, מבשלים מעט ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר