מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם פלפלים שאפשר להגיש ב-3 דרכים

ככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: מתכון פשוט להכנה של השפית מורן פינטו לחזה עוף מוקפץ עם פלפלים שאפשר להגיש ב-3 דרכים טעימות: אורז, נודלס או בטורטייה, מה שהופך את המנה לכזו שתמיד באה בול בזמן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות גדולות
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • 1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול גדול, חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל צהוב, חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל כתום, חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 1 פלפל חריף (לא חובה), קצוץ
  • 1 כוס רוטב צ'ילי
  • קמצוץ ג'ינג'ר מיובש
  • 2 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הקמח עם הפפריקה המעושנת ומתבלים במלח ופלפל לבן.

2. מוסיפים את קוביות העוף לקערה ומצפים אותם היטב בקמח.

3. במחבת גדולה או סיר רחב, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, מנערים את שאריות הקמח מהעוף ומטגנים בקבוצות עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג.

4. במחבת נקייה, מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים הכל יחד במשך 4 דקות. מוסיפים גם את העופות המטוגנים, רוטב הצ'ילי, הטריאקי והג'ינג'ר ומקפיצים הכל יחד עד שהטעמים נספגים היטב.

מגישים מיד, חם, עם אורז, נודלס או בתוך טורטיות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר