ישראל במלחמהישראל במלחמה

מתכון לפסטה צרובה עם קישואים מטוגנים ושום

ארוחת פסטה מהירת הכנה לחובבי הטבעונות: מתכון לפסטה צרובה עם קישואים מטוגנים ושום. הפסטה עשויה היטב, והקישואים המטוגנים עם השום מעניקים למנה טעם פיקנטי עדין ועשיר (מתכונים, אוכל)

פסטה מעורבת בטוגני קישואים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 חבילת פסטה
  • 4 קישואים
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

רגע לפני: ארוחת פסטה מהירת הכנה לחובבי הטבעונות: מתכון לפסטה צרובה עם קישואים מטוגנים ושום. הפסטה עשויה היטב, והקישואים המטוגנים עם השום מעניקים למנה טעם פיקנטי עדין ועשיר.

הכנת הקישואים:
• מקלפים קלות את הקישואים ופורסים אותם לעיגולים.

• כותשים את השום.

• מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו קלות את השום הכתוש. כשריח השום מתחזק, מוסיפים מיד את עיגולי הקישואים ומטגנים אותם עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

הכנת הפסטה:
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה.

• בתום הבישול, מניחים בכיור מסננת גדולה ושופכים לתוכה את הפסטה. מנערים ומקפיצים את הפסטה, כדי לסנן היטב מכל הנוזלים, אך לא שוטפים! ניתן לזלף מעל מעט שמן זית כדי למנוע הידבקות של הפסטה את לשנייה.

• מוסיפים את הפסטה למחבת עם הקישואים וצורבים על אש גבוהה תוך כדי טלטול המחבת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר