מיוחד לשבת

מתכון לקינוח אגסים ביין רוזה מתובל בווניל וג'ינג'ר

אוקיי, פירות בקינוחים עלולים ליצור כאב ראש לא קטן, אבל כאן פשוט אין איך לטעות. אגסים מבושלים בבקבוק שלם של יין רוזה ורדרד מתובל בג'ינג'ר טרי וגרגרי וניל (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בקבוק יין רוזה יבש
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2.5 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, מקולף
  • 1 מקל וניל, מפוצל לאורך
  • 6 אגסים, קלופים
  • קצפת מוכנה, להגשה

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מביאים לרתיחה עדינה את היין, הסוכר והג'ינג'ר. מרוקנים פנימה את תוכנו של מקל הווניל (משליכים את התרמיל), ומערבבים עד שהסוכר נמס.

2. בעדינות, ממקמים את האגסים בתוך הנוזל, ומוסיפים מים - אם צריך - כדי שהאגסים יהיו מכוסים לחלוטין.

3. מבשלים עד שהאגסים רכים מאוד במשך 20-25 דקות. מוציאים את האגסים מהסיר ומניחים בצד עד שהם מתקררים לגמרי.

4. מביאים לרתיחה את הנוזל שבסיר ומבשלים עד שהוא מצטמצם לחצי כוס של נוזל סמיך, כמו סירופ.

להגשה, מניחים אגס בצלחת אישית, יוצקים מעל 2 כפות מהסירופ ומגישים מיד עם קצפת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר