1. לסיר עמוק על אש בינונית יוצקים את המים והחלב, מוסיפים את השמן והמלח, וממתינים עד לרתיחה.
2. ברגע שתכולת הסיר רותחת, מכבים את האש, מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד לקבלת בצק.
3. ממלאים את הבצק בשק זילוף עם פייה משוננת רחבה (אם אין לכם שק זילוף, ממתינים שהבצק יתקרר מעט, ויוצרים ממנו ידנית רולים באורך 5-7 ס"מ).
4. מחממים שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'ורוס כשהשמן חם. מוציאים לנייר סופג, מגלגלים באבקת סוכר ומזריקים פנימה ריבת חלב.
מקור
tastemade