"השפלה מכוונת"

תיעוד: כך הושפל השגריר הישראלי בטורקיה

הטורקים החליטו להשפיל את השגריר הישראלי איתן נאה, שגורש בהוראת הנשיא רג'פ טאיפ ארדואן. לעיני המצלמות שהוזמנו לשדה התעופה, נדרש נאה לעבור בידוק מחמיר (בעולם)

שגריר ישראל בטורקיה איתן נאה הושפל הבוקר (רביעי) במעבר הגבול הטורקי, זאת לאחר שגורש מהמדינה בהוראת נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן.

הטורקים הכינו לנווה טקס השפלה, לא לפני שדאגו שהעיתונאים והצלמים יהיו נוכחים במקום. נווה נדרש לעבור בידוק קפדני בנמל התעופה באיסטנבול וגם את הז'קט הוא נאלץ להוריד לבקשת אנשי הביטחון.

בשל האירוע המשפיל, זומן הממונה הטורקי בתל אביב למשרד החוץ לשיחת נזיפה. יצוין כי הממונה אומוט דניז נחשב למספר שתיים בנציגות הטורקית בישראל.

גורם מדיני בישראל אמר כי "מדובר בהשפלה מכוונת. העיתונאים הוזמנו לשדה והוכנסו לתוך השטח הסטרילי בטיסת טורקיש איירליינס שבו מבצעים בדיקת ביטחון ממש לפני העלייה למטוס".

עמנואל נחשון, דובר משרד החוץ, הגיב לתקרית המשפילה שעבר שגריר ישראל בטורקיה במהלך גירושו מהמדינה: "אנחנו רואים את האירוע שהתרחש הבוקר בשדה התעופה באיסטנבול בחומרה יתרה. לא ייתכן שהשגריר יושפל וזאת בנוכחות תקשורת שהגיעה לשם במכוון. זה מעשה שלא ייעשה בין מדינות שיש ביניהן קשרים דיפלומטיים. עקב כך זימנו לכאן את הממונה הטורקי".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

12
סולחה?!
משה
11
הכי טובים ראש שקט
.
10
הישראלים באים באמצע הלילה ועוקרים דלתות מבתים חרדים ועוצרים חפים מפשע שיש עליהם רק חשד קל 6 אחוז וגם מכוונים לנשפיל ומסריטים את זה תוך כדי שלא נותנים ללבוש תגרביים ולצאת באופן נורמלי אלא דוקא להשפיל ולצחוק מזה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
6
9
הם נבלות
סיד
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קודם תהיה בן אדם
7
אחרי משט המרמרה כאשר הושיבה אותו לעיני מצלמות התקשורת על כסא נמוך.
ליאון
נכון. זה היה מגיע לטורקים שלא אוהדים את ישראל בלשון המעטה
נסים
6
לא אומרים בקידומת הטלפון , 02 או 03 או 054 וכד' אלא ארדואן 2 או ארדואן 3 או ארדואן 54,,,,,
ארדואן54
5
ביזיי בזיונות
SDFGHJ
4
רק אחרי שישראל תתחיל לחמש את המחתרת הכורדית שנלחמת נגד טורקיה ארדואן יבין שזה לא משתלם לו לממן את החמאס! רק כח הוא יבין!
מיקו
3
כך יפלו כל אויביך השם עוד מעט הכלכלה שלהם נימחקת הם מרגישים שהם מתרסקים לכן הם מתנהגים ככה טורקיה תקבל עונש מאת השם על כל מה שעשתה
אוהב ישראל
2
צריך לשלוח את השגריר הטורקי עם סירת משוטים הביתה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אריאל
1
מי צריך אותם בכלל?ישראל צריכה לעשות חרם כלכלי על תורכיה, שיעופו לכל הרוחות ,ירגישו את החרם בכיס שלהם,ואחר כך יבואו על ארבע בשביל לבקש סולחה......
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהעולם הערבי: