מה אוכלים היום?

מתכון לטאקו עם עוף פיקנטי וירקות של מורן פינטו

מנת טאקו עסיסית שמנצלת היטב שאריות חזה עוף ומשדרגת אותן לחגיגה טעימה לארוחת הערב. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
טאקו עם עוף פיקנטי וירקות (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כוסות שאריות חזה עוף מפורק או 1 פרפר חזה עוף, צלוי בתנור (הוראות הכנה בהמשך)
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות רוטב סויה / רוטב טריאקי / רוטב למוקפץ
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק / חריף
להרכבת המנה: טורטיות, פרוסות אבוקדו, כרוב סגול קצוץ
    לרוטב איולי:
    • 2 כפות מיונז
    • 1 כף חרדל חלק
    • 1 כף חומץ
    • מעט מלח
    • 1 שן שום, כתושה

    אופן ההכנה:

    *אין לכם שאריות חזה עוף? משמנים פרפר חזה עוף מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.

    1. במחבת, מחממים את השמן, מוסיפים את העוף הצלוי ובעזרת שני מזלגות, מפוררים אותו. מוסיפים את רוטב הסויה / הטריאקי והצ'ילי המתוק / החריף ומערבבים יחד במשך 5 דקות על אש בינונית, עד שהטעמים נספגים היטב.

    הכנת רוטב איולי:
    2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

    הרכבת המנה:
    3. שורפים את הטורטיות על אש גז ישירה, מניחים בכל טורטייה פרוסות אבוקדו, כמות נדיבה מהעוף וכרוב סגול. מזלפים מעל רוטב איולי ומגישים מיד.

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר