• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כוסות שאריות חזה עוף מפורק או 1 פרפר חזה עוף, צלוי בתנור (הוראות הכנה בהמשך)
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות רוטב סויה / רוטב טריאקי / רוטב למוקפץ
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק / חריף
  • להרכבת המנה: טורטיות, פרוסות אבוקדו, כרוב סגול קצוץ
  • לרוטב איולי:
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף חרדל חלק
  • 1 כף חומץ
  • מעט מלח
  • 1 שן שום, כתושה

אופן ההכנה:

אאא

*אין לכם שאריות חזה עוף? משמנים פרפר חזה עוף מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.

1. במחבת, מחממים את השמן, מוסיפים את העוף הצלוי ובעזרת שני מזלגות, מפוררים אותו. מוסיפים את רוטב הסויה / הטריאקי והצ'ילי המתוק / החריף ומערבבים יחד במשך 5 דקות על אש בינונית, עד שהטעמים נספגים היטב.

הכנת רוטב איולי:
2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

הרכבת המנה:
3. שורפים את הטורטיות על אש גז ישירה, מניחים בכל טורטייה פרוסות אבוקדו, כמות נדיבה מהעוף וכרוב סגול. מזלפים מעל רוטב איולי ומגישים מיד.