מתכון לפיצות אישיות מבצק ללא ההתפחה וללא לישה

בצק ללא ההתפחה וללא לישה שכדי להיות כזה, הוא צריך זמן איכות במקרר. מכינים את הבצק בערב ובבוקר מתקתקים ממנו פיצות אישיות מנחמות עם גבינה נוטפת ושולחים את הילדים עם חיבוק של בית לבית הספר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פיצות אישיות מבצק ללא ההתפחה וללא לישה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • בצק פיצה ללא התפחה וללא לישה - <a href="/183246.html">לחצו למתכון</a>
למילוי:
  • 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות
  • 1/2 1 כפיות אורגנו מיובש
  • 1/2 1 כוסות גבינת מוצרלה / גבינה צהובה מגורדת
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומשמנים תבנית עם 12 שקעים.

2. לאחר שהבצק מוכן, מחלקים אותו ל-12 חתיכות, ומעצבים כל חתיכה למלבן בגודל 5X10 ס"מ.

3. עובדים על כל חתיכה באופן נפרד: מורחים 2 כפות רוטב עגבניות על כל מלבן, מפזרים אורגנו מעל ועליו את הגבינה המגורדת.

4. אוחזים בצד הארוך יותר של כל מלבן ומגלגלים לרולדה מהודקת. מקפלים לשניים את הרולדה, ומניחים בשקע של התבנית כשהקצוות כלפי מעלה.

5. מורחים שמן זית על קצוות הבצק העליונים, ואופים במשך 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר