פיצות אישיות מבצק ללא ההתפחה וללא לישה
פיצות אישיות מבצק ללא ההתפחה וללא לישה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • בצק פיצה ללא התפחה וללא לישה - לחצו למתכון
  • למילוי:
  • 1/2 1 כוסות רוטב עגבניות
  • 1/2 1 כפיות אורגנו מיובש
  • 1/2 1 כוסות גבינת מוצרלה / גבינה צהובה מגורדת
  • שמן זית

אופן ההכנה:

אאא

1.  מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומשמנים תבנית עם 12 שקעים.

2. לאחר שהבצק מוכן, מחלקים אותו ל-12 חתיכות, ומעצבים כל חתיכה למלבן בגודל 5X10 ס"מ.

3.  עובדים על כל חתיכה באופן נפרד: מורחים 2 כפות רוטב עגבניות על כל מלבן, מפזרים אורגנו מעל ועליו את הגבינה המגורדת. 

4. אוחזים בצד הארוך יותר של כל מלבן ומגלגלים לרולדה מהודקת. מקפלים לשניים את הרולדה, ומניחים בשקע של התבנית כשהקצוות כלפי מעלה.

5. מורחים שמן זית על קצוות הבצק העליונים, ואופים במשך 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.