מה אוכלים היום?

6 מתכונים עם פסטה שיחממו אתכם כאן ועכשיו

מודים, מעולם לא פגשנו פסטה שלא אהבנו. אבל לא כל ספגטי, רביולי ופסטת פנה מוכנים באותה הדרך. לא משנה איזו איטלקית אתם מתכננים לארוחת הערב - פסטה מוקרמת, לזניה עסיסית של עצלנים או ניוקי פטריות - סידרנו אתכם עם 6 מתכונים שאתם חייבים לנסות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה מנחמת לערב חורפי (צילום: Jonathan Pielmayer on Unsplash)

פסטה מוקרמת בתנור עם עגבניות שרי ובזיליקום

מנה מפנקת ללילות החורף הקודרים.

>> למתכון

ניוקי עם פטריות ברוטב שמנת

אפשר להכין אותם לבד בקלות, או לקנות מהסופר ואז זמן ההכנה מתקצר בחצי.

>> למתכון

ניוקי פטריות ברוטב פסטו אגוזי מלך

במקום "להטביע" הכל ברוטב נוזלי, הלכנו על פסטו אגוזי מלך סמיך ומנחם.

>> למתכון

לזניה לעצלנים

לזניה גבינתית וטעימה שבמקום לעבוד עם דפי בצק דקים, סוגרים את הפינה עם שכבות רביולי ממולאים.

>> למתכון

לזניה חלבית עם פטריות וכרישה של השפית אינה גרטן

שכבות במרקם נימוח-לעיס והמון גבינה נוטפת. פשוט לנעוץ מזלג בכל הטוב הזה ו...להסתער!

>> למתכון

פסטה אפויה ברוטב גבינות

תוכלו לקרוא לזה מאפה או פשטידה, אבל בשורה התחתונה זהו מתכון מנצח וקל הכנה.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר