"לסמם את הציבור"

ח"כ יעקב אשר תקף את לפיד ופייגלין • צפו

ח"כ יעקב אשר נאם הבוקר (רביעי) בכנס לשכת סוכני הביטוח, הזהיר את הסוכנים מפני יאיר לפיד ותקף את יוזמת הלגליזציה של משה פייגלין: "הוא רוצה לסמם את הציבור" (אקטואליה)

ח"כ יעקב אשר (יהדות התורה) השתתף הבוקר (רביעי) בכנס לשכת סוכני הביטוח באילת ובנאומו הזהיר מפני בחירת יאיר לפיד ואת יוזמת הלגליזציה של פייגלין ואת עודף הרגולציה בכלכלה.

"סגירת שדה דב היא אחת הטעויות הגדולות של ממשלת ישראל", אמר ח"כ אשר, "זו טעות שתעלה למדינה הרבה כסף ותכניס למלכוד את תושבי אילת. זה אחד הסממנים של חוסר היעילות של הביורוקרטיה, הממשל, והפקידים בישראל. אני קורא לרה"מ ולשר האוצר לדחות את הגזרה הזו".

ח"כ אשר תקף את יוזמת הלגליזציה של משה פייגלין: "הוא רוצה לסמם את הציבור. הבטחת הבחירות שלו היא כמו לתת פטור מהעמדה לדין לכל אזרח שיעבור באור אדום. זה לא רציני ואפילו מצחיק שמפלגה כזו עלולה לקבל 4 או אפילו 5 מנדטים".

בדבריו, תקף ח"כ אשר את עודף הרגולציה בכלכלה הישראלית ואמר כי "מה שעשו לסוכני הביטוח בשנים האחרונות זה עוול מטורף. מי ששוקל להצביע לכחול לבן - שיזכור שמי שהביא את סלינגר לרשות שוק ההון זה יאיר לפיד. תזכרו את זה ביום הבחירות. אסור לכם הסוכנים לוותר בנושא הריסקים, אי אפשר לאחוז את החבל בשתי הקצוות. משרד האוצר חייב להתקפל".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
הוא בעד לבנות את בית המקדש (מלחמה עם מדינות ערב) נגד סיוע מארה''ב (תחשבו על ההשלכות) הכניס למפלגתו אדם נגד ברית מילה וגם שני מוהלים, יצור כלאים שעשר פסיכולוגים לא יעזרו, אחרי שיתיר סמים לפני כל ישיבת ממשלה השרים יקחו מנה, אם המדינה היתה נורמלית כל מי שמתמודד לכנסת היה צריך ליבדק בעשרה פסיכולוגים.
משה בן אברהם
5
בכל החזיתות, שיהא ברור לא מצביעים עבור קיצונים כליצמן ואייכלר
אמת ונכון
4
לא נותר לו אלא להתקיף לכל עבר.
רפאל
3
יעקב אשר נשמע מסומם, לא מגיע לקרסולים של פייגלין באינטלגנציה
בני
2
מי מדבר .. איש שחננקקק את תושבי בני ברק ,, איש שהנחיל את מנהג המעטפות בכל פינה בעיר בני ברק . אתם נציגי ציבור חרדי , אחד אחד מושחתתתתתתתתתת כבר כבר עוד כמה עשרות ימים תראו את נחת זרועינו בקלפי .
בני
1
כשתתחילו לפעול למען ציבור הבוחרים שלכם תוכלו להציע להם עצות. בינתיים כל זמן שהציבור החרדי נמצא במקום של מחנק כלכלי, בזיון אישי ואפליות מכל סוג וצבע תעשו טובה ותשתקו.
סיסמאות ריקות מתוכן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: