מתכונים לשבועות

מתכון לסלט אנדיב וגבינת עיזים עם אגוזי פקאן מסוכרים

השפית מורן פינטו עם סלט שמורכב מחיבור נהדר בין אנדיב, פקעת עלים הדוקים בעלי טעם מיוחד, גבינת עיזים ופקאן מסוכר שמתאחדים עם רוטב בלסמי (מתכונים לשבועות, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט אנדיב וגבינת עיזים עם פקאן מסוכר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ראשי אנדיב פתוחים לעלים
  • גליל גבינת עזים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן מסוכרים

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מניחים את העלים בתפזורת על מגש.

2. בעזרת חוט דייג פורסים את הגבינה כדי לשמור על צורתן העגולה של הפרוסות וכל פרוסה חוצים לשניים ומפזרים מעל עלי האנדיב יחד עם אגוזי הפקאן.

3. בצנצנת אטומה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר