מה אוכלים היום?

מתכון לספגטי קצ'ו א פפה עם גבינת פקורינו

לעתים מתחשק לכם להשקיע ולהכין ארוחת שף בת 7 מנות ולפעמים, בא לכם ללכת על פשטות. הכנת המנה האיטלקית הזו לוקחת 20 דקות בלבד - כולל הזמן שנדרש כדי להרתיח את המים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ספגטי קצ'ו א פפה קלאסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 340 גרם ספגטי
  • 4 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • ⅔ כוס גבינת פקורינו או פרמזן מגוררת
  • קורט מלח
  • פלפל שחור טחון טרי (הרבה ממנו), לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד להגעתו למצב אל דנטה (מבושל, אולם עדיין קשה מעט), במשך 8 עד 10 דקות.

2. בזמן שהפסטה מתבשלת, בקערה גדולה מועכים את החמאה הרכה עם שמן הזית וגבינת הפקורינו, כדי ליצור עיסה.

3. כאשר הפסטה רכה, מסננים אותה ממים ושומרים חצי כוס של מי פסטה בצד. מוסיפים את הספגטי ישירות לקערה עם תערובת החמאה. מערבבים היטב, מוסיפים את מי הפסטה לפי הצורך כדי לקבל רוטב סמיך ושמנתי שמכסה את הפסטה במלואה. מתבלים במלח והרבה פלפל שחור טחון.

4. מחלקים את הפסטה בין ארבע צלחות; מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר