מה אוכלים היום?

מתכון לסלט טונה ברוטב ויניגרט עם טוויסט משדרג

השילוב השגרתי של טונה וביצה קשה עם רוטב המורכב ממיונז, מקבל פה מהפך גורמה עם רוטב ויניגרט טרי, המכיל פפריקה מעושנת. הסלט הזה בריא, מזין וטעים ומתאים לדיאטה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט טונה ברוטב ויניגרט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 ביצים גדולות
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים
  • 1 קופסת טונה בשמן, מסוננת
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס לטבעות
  • 10 עלי חסה, קצוצים גס
  • 6 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 1/2 כוס גרגירי תירס
לרוטב:
  • 1 כפית מיץ לימון טרי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טרי
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. שמים את הביצים בסיר קטן. מכסים עם מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, מכסים ונותנים להן "לשבת" במשך 12 דקות. מסננים ושוטפים את הביצים עם מים קרים. מקלפים ופורסים לרבעים.

2. בינתיים, בקערה, מערבבים את השמן, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והפפריקה. מוסיפים את הזיתים, הטונה, הביצים, העגבניות, החסה, התירס והבצל וטורפים רק כדי ליצור תערובת אחידה, תוך כדי השארת חתיכות הטונה בגושים גדולים. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר