מה אוכלים היום?

מתכון לקציץ בשר ברוטב ברביקיו של מורן פינטו

למה לעבוד על כל קציצה בנפרד כשאפשר פשוט לאפות הכל יחד בצורת כיכר לחם? הכירו את הקציץ - מאפה בשר רך ונימוח עם רוטב ברביקיו שמכינים בקלות וסוגרים את פינת הארוחה המשפחתית (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציץ בשר ברוטב ברביקיו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן כבש
  • 1 בצל, מגורד
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כוס רוטב ברביקיו קנוי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד רוטב הברביקיו, במשך כ-5 דקות, עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח במשך 10 דקות.

2. לשים את העיסה במשך 2 דקות ומעבירים אותה לתבנית אינגליש קייק.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ואופים 10 דקות נוספות. פורסים ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר