קציץ בשר ברוטב ברביקיו
קציץ בשר ברוטב ברביקיו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם שומן כבש
  • 1 בצל, מגורד
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כוס רוטב ברביקיו קנוי

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים, מלבד רוטב הברביקיו, במשך כ-5 דקות, עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח במשך 10 דקות.

2. לשים את העיסה במשך 2 דקות ומעבירים אותה לתבנית אינגליש קייק.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ואופים 10 דקות נוספות. פורסים ומגישים חם.