מאפינס וניל, שקדים וקינמון
מאפינס וניל, שקדים וקינמון (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½1 כוסות קמח
  • 50 גרם חמאה
  • 1/2 כוס שמן (אם רוצים לוותר על החמאה, שמים כוס שמן)
  • 1/2 כוס אבקת שקדים
  • 1 כוס שמנת מתוקה / ריצ'
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • לפיזור מעל:
  • פרוסות שקדים
  • מעט סוכר
  • מעט קינמון

אופן ההכנה:

אאא

1. מקציפים את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים, עד לקבלת קצף רך (במידה ושמים רק שמן, עם מטרפה ידנית מערבבים את הסוכר והביצים ומוסיפים את השמן)

2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

3. מניחים מנג׳טים בתוך תבנית שקעים וממלאים אותם בבלילה.

4. מפזרים מעל רצועות שקדים, קינמון ומעט סוכר.

5. אופים בחום של 180 מעלות, במשך כ-15-20 דקות.