ליד הקפה

מתכון לעוגת גבינה במילוי חלווה ושוקולד צ'יפס

עוגת גבינה קרה זה אושר, עוגת גבינה קרה עם חתיכות קראנצ'יות של חלווה ושוקולד צ'יפס בפנים זה חלום שמתגשם. מתכון לעוגת גבינה במילוי חלווה ושוקולד צ'יפס שתוכלו להכין ככה או לצפות בגנאש שוקולד וכל תוספת אהובה אחרת - השמיים הם הגבול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוגת גבינה במילוי חלווה ושוקולד צ'יפס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 גביע לבן
  • 100 גרם חמאה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים, מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח, מנופה
  • 100 גרם חלבה מוצקה, מפוררת לחתיכות גסות
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח. מוסיפים את הקמח, סוכר הווניל, אבקת האפייה, החמאה והלבן - בסדר הזה וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה סמיכה מאוד.

2. משמנים קלות תבנית עגולה קפיצית בקוטר 25 ס"מ ויוצקים אליה מחצית מהבלילה.

3. מפזרים על הבלילה בתבנית את חתיכות החלבה והשוקולד-צ'יפס ויוצקים מעל את המחצית הנותרת של הבלילה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. משאירים את העוגה לצינון מלא בתנור מכובה וסגור ואז מחלצים אותה בזהירות מהתבנית ומעבירים אותה למקרר.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר