צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי
צלעות כבש צרובות במחבת עם וויסקי (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה35 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 8-10 צלעות כבש
  • 4-5 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס וויסקי מכל סוג

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן במחבת, מתבלים את הצלעות במלח ופלפל שחור משני הצדדים ומוסיפים לשמן החם. 

2. מטגנים את הצלעות במשך 3 דקות, הופכים אותן, מטגנים 2 דקות נוספות ואז יוצקים מעל את הוויסקי. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך כ-5 דקות ומסירים מהאש.