חזה עוף מוקפץ עם פלפלים
חזה עוף מוקפץ עם פלפלים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 700 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות גדולות
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • מלח ופלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • 1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול גדול, חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל צהוב, חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל כתום, חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 1 פלפל חריף (לא חובה), קצוץ
  • 1 כוס רוטב צ'ילי
  • קמצוץ ג'ינג'ר מיובש
  • 2 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה, מערבבים את הקמח עם הפפריקה המעושנת ומתבלים במלח ופלפל לבן.

2. מוסיפים את קוביות העוף לקערה ומצפים אותם היטב בקמח.

3. במחבת גדולה או סיר רחב, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, מנערים את שאריות הקמח מהעוף ומטגנים בקבוצות עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג.

4. במחבת נקייה, מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים הכל יחד במשך 4 דקות. מוסיפים גם את העופות המטוגנים, רוטב הצ'ילי, הטריאקי והג'ינג'ר ומקפיצים הכל יחד עד שהטעמים נספגים היטב.

מגישים מיד, חם, עם אורז, נודלס או בתוך טורטיות.