סערה ברשת

דן שילון בהתבטאות מקוממת: כשחמאס פוגע בחיילים זה לא טרור

איש התקשורת הוותיק התבטא כי מחבלי החמאס הפוגעים בחיילי צה"ל אינם מבצעים מעשי טרור ועורר זעם רב ברשת: "אתה תומך ברצח חיילי צה"ל. ככה פשוט וקל" (אנשים)

(צילום: Yossi Zeliger/FLASH90)

העיתונאי ואיש הטלוויזיה הוותיק דן שילון הביע היום (רביעי) את דעתו בנוגע לטרור ברשתות החברתיות, ועורר זעם רב ועשרות תגובות נגדו.

בדבריו כתב שילון: "בעניין הטרור, קצת סדר. כשחמאס מפציץ אזרחים, כשפלשתינים דוקרים חפים מפשע, מפוצצים אוטובוסים, משגרים בלוני נפץ אל ישובים אזרחיים, זהו טרור. שפל, מגעיל, מכאיב. טרור".

"כשחמאס, או כל ארגון אחר פוגע בצבא, בחיילים, במפקדים, זה לא טרור, זו מלחמה. כואבת, מלוכלכת, מגעילה, אך לגיטימית".

שילון הוא שדרן רדיו, עיתונאי, מנחה ואיש טלוויזיה ישראלי, שהנחה בין היתר את התכנית הפופולרית "המעגל".

דבריו עוררו כאמור זעם רב ברשת. "קצת סדר- אתה תומך ברצח חיילי צה"ל. ככה פשוט וקל", כתב לו אחד הגולשים. "המקום שלך זה לא בתוכנית הטלויזיה אלא בכלא עם אסירי חמאס".

בתגובות רבות כתבו כי הוא "בושה". "יהודון נחלץ להגן על ארגון טרור רצחני שמעוניין להשמיד את העם היהודי. זה כואב, מלוכלך, מגעיל, אך לצערנו גם לגיטימי", הוסיף מגיב נוסף.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
מי זה בכלל??????????????......
אוראור
20
קודם כל כן רק אשכנזי היה אומר דבר כזה וחוץ מזה אני לא מתפלא הבת שלו נשואה לערבי
נתניה
19
אני הוכחתי כי אריק שרון היה גוי ורק לאחרונה רבנים השתכנעו ומפרסמים זאת. אני יכול להוכיח כי גם השדרן הזה הסבתא שלו לא היתה יהודיה... ולכן לא פלא שהוא מדבר כמו גוי. תבררו במועצה דתית ת"א שם יש הפרטים המלאים
אהרן עמוס
18
זה לגיטימי לומר עליך שאתה מסית נגד חיילי צה"ל. כולך בלון
יהודי
17
רק אשכנזי מסוגל להגיד דבר שכזה...
גדעון לוי
פרענק אומר משפטים יותר גסים כמו למשל "השואה הייתה רק לאשכנזים..." לך למרוקו!
אשכנזי
16
דן שילון - ילך לאבדון- עם ישראל חי - יחי צה"ל
.
15
שחצן,יהיר,וגס רוח, ספק אם מזרע ישראל...
מוחה
14
הוא מה זה דומה לכלב
תסלחו לי הכלבים אתם נחמדים יותר ממנו
13
אין מה לצפות מאיש בור ועם הארץ שרוצה קצת צומי. אז אמר... סתם טמבל
דוד
12
אחרי שחיתן את ביתו עם ערבי ... מה ניתן לצפות מגדל נכד מערבי... שלא יקום עליכם יום אחד החתן שלך
חן

אולי גם יעניין אותך:

עוד באנשים: