לכבוד שבת

מתכון לסלט מלפפונים פריך, קר ומרענן

בימים מסוימים אתם חושקים בסלט שעמוס בדברים טובים. בימים אחרים, במיוחד בימי שבת קיציים, אתם חושקים באחד פשוט שיש בו רק מעט מרכיבים והמתכון לסלט המלפפונים הזה הוא הפתרון בשבילכם. כל שעליכם לעשות הוא לפרוס כמה מלפפונים, לתבל אותם ואז לתת להם לשהות מעט במקרר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מתכון לסלט מלפפונים פריך, קר ומרענן (צילום: שאטרסטוק)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 מלפפונים ארוכים, פרוסים דק
  • 1 בצל סגול קטן - קלוף, חצוי וקצוץ דק
  • 1 שן שום, כתושה
  • 4 צרורות שמיר טרי
  • 1 כוס חומץ

אופן ההכנה:

1. מקפיצים יחד את המלפפון, הבצל, השום והשמיר בקערה בינונית.

2. שופכים את החומץ על תערובת המלפפונים. מטביעים לגמרי את פרוסות המלפפונים בחומץ.

3. מעבירים את הקערה למקרר ונותנים למלפפונים לשהות במרינדה עד להתפתחות של טעם טוב, לפחות חצי שעה.

הערה: הסלט ישמר עד שבוע וחצי במקרר, כשהוא מכוסה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר