ליד הקפה

מתכון לפאי פקאן חלומי שדורש מינימום עבודה

אם טרם הכנתם פאי פקאן בעבר כי חששתם משלבי ההכנה המרובים, הגעתם למקום הנכון. המילוי הזה לפאי הוא חמאתי, דביק כהוגן, בטעם קרמלי ועם אגוזי פקאן קלויים והכי חשוב, פשוט מאד להכנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
במינימום עבודה: פאי פקאן חלומי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • בצק פריך מוכן, קנוי
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • ½1 כפות קמח לבן, מנופה
  • 1 כף חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼1 כוסות אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. טורפים את הביצים בקערה גדולה ומערבבים עם החמאה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

2. שופכים לתוך מעטפת הפאי המוכנה ומכסים את קצוות קרום העוגה בנייר כסף כדי למנוע השחמה יתר על המידה.

3. אופים בחום של 200 מעלות במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים במשך 35 דקות נוספות. מצננים לגמרי טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר