• זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 300 גרם חזה עוף (אפשר להשתמש גם בשאריות עוף מוכן)
  • 2 ענפי סלרי, קצוצים
  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים גס
  • חופן חמוציות, קצוצות גס
  • 3 כפות מיונז
  • מלח ופלפל שחור
  • קרואסונים ריקים / עלי חסה גדולים

אופן ההכנה:

אאא

1. מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי, במשך 25 דקות, על אש בינונית, עד שהעוף מבושל.

2. מעבירים את העופות לקערה, ממתינים שיצטננו ומפוררים אותם ביד.

3. מוסיפים לקערה עם העוף המפורר את הסלרי, הבצל, החמוציות והאגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המיונז ומערבבים יחד.

4. פורסים לחצי כל קרואסון וממלאים בנדיבות עם סלט העוף. לחלופין, ניתן למלא עלי חסה.

>> לתוכניות נוספות של 'מבשלות בכיכר'

קרואסון במילוי סלט עוף
קרואסון במילוי סלט עוף (צילום: כיכר אוכל)