תכנית מספר 3

מבשלות בכיכר: מורן פינטו עם קרואסון במילוי סלט עוף

השבוע השפית מורן פינטו מארחת את רותי לבייב-יליזרוב, מדריכת כלות ויועצת זוגית, ומכינה קרואסון במילוי סלט עוף עסיסי - מנה לא שגרתית ויפהפייה שמוכיחה: המאפה המדהים הזה מושלם גם בגרסה מלוחה (כיכר TV)

מבשלות בכיכר | כיכר השבת |
מורן פינטו ורותי לבייב-יליזרוב (ניהול אולפן: יוחנן בלייך)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם חזה עוף (אפשר להשתמש גם בשאריות עוף מוכן)
  • 2 ענפי סלרי, קצוצים
  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים גס
  • חופן חמוציות, קצוצות גס
  • 3 כפות מיונז
  • מלח ופלפל שחור
  • קרואסונים ריקים / עלי חסה גדולים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי, במשך 25 דקות, על אש בינונית, עד שהעוף מבושל.

2. מעבירים את העופות לקערה, ממתינים שיצטננו ומפוררים אותם ביד.

3. מוסיפים לקערה עם העוף המפורר את הסלרי, הבצל, החמוציות והאגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המיונז ומערבבים יחד.

4. פורסים לחצי כל קרואסון וממלאים בנדיבות עם סלט העוף. לחלופין, ניתן למלא עלי חסה.

>> לתוכניות נוספות של 'מבשלות בכיכר'

קרואסון במילוי סלט עוף (צילום: כיכר אוכל)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר