מה נאכל היום?

מתכון לפסטה ונקניקיות ברוטב עגבניות שגם המבוגרים יזללו

מתכון קל לפסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות - האופציה המושלמת לארוחת צהריים משפחתית. היא מוצלחת במיוחד בזכות הרוטב העשיר שבה ומוכנה תוך שעה. תוכלו להשתמש בנקניקיות בשריות או פרווה. תוספת הסוכר מחזקת את טעם העגבניות אבל אם אתם מעדיפים לוותר עליו מסיבות בריאותיות, לכו על זה. את השאריות אחסנו במיכל אטום במקרר, עד יומיים - וחממו היטב טרם ההגשה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא לילדים בלבד: פסטה ונקניקיות ברוטב עגבניות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 2 כפיות שמן זית
  • 8 נקניקיות בשריות / פרווה
  • 1 בצל סגול, קלוף וקצוץ דק
  • 1 גזר גדול, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 400 גרם עגבניות קצוצות, קנויות
  • 2 כפיות רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר
  • 275 גרם פסטה פנה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הנקניקיות עד להשחמה בכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.

2. מוסיפים את הבצל והגזר למחבת ומטגנים במשך 5 דקות עד שמתרככים. מערבבים פנימה את העגבניות, הרסק והסוכר ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות. מוציאים את הנקניקיות, חותכים כל אחת ל-4 חלקים ומחזירים לרוטב. מבשלים את הרוטב במשך 10-15 דקות נוספות.

4. לבינתיים, מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים המומלחים קלות, במשך 8-10 דקות, או לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה. מסננים ומערבבים לתוך רוטב העגבניות.

5. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור גרוס ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר