• זמן הכנהשעה
  • רמת קושיקל
  • בשרי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כפיות שמן זית
  • 8 נקניקיות בשריות / פרווה
  • 1 בצל סגול, קלוף וקצוץ דק
  • 1 גזר גדול, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 400 גרם עגבניות קצוצות, קנויות
  • 2 כפיות רסק עגבניות
  • 1 כפית סוכר
  • 275 גרם פסטה פנה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הנקניקיות עד להשחמה בכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.

2. מוסיפים את הבצל והגזר למחבת ומטגנים במשך 5 דקות עד שמתרככים. מערבבים פנימה את העגבניות, הרסק והסוכר ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות. מוציאים את הנקניקיות, חותכים כל אחת ל-4 חלקים ומחזירים לרוטב. מבשלים את הרוטב במשך 10-15 דקות נוספות.

4. לבינתיים, מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים המומלחים קלות, במשך 8-10 דקות, או לפי ההוראות המצוינות על גבי האריזה. מסננים ומערבבים לתוך רוטב העגבניות.

5. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור גרוס ומגישים מיד.