עוגה מגלידה וקמח תופח 
עוגה מגלידה וקמח תופח  (צילום: Ram HO)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 280 גרם גלידה בכל טעם (כ-4 כפות גדושות מאוד)
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח, מנופה
  • חופן של תוספת (כמו שוקולד צ'יפס, סוכריות צבעוניות, אגוזים או קוביות של פירות)

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה, מערבבים יחד את כל המרכיבים.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית גבוהה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-35 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים לצינון מוחלט, פורסים ומגישים לצד כדור גלידה, בשביל האירוניה.