מתכון לעוגיות שיבולת שועל בריאות יותר - ללא אפיה

עוגיות שיבולת השועל הללו קלות להכנה וכמעט בלתי אפשרי לטעות איתן (כי מה כבר יכול להשתבש בשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים?). הן בדיוק הכתובת לכאלו שאינם מרגישים במיטבם במטבח, אבל עדיין כל כך טעימות, שיזכו אתכם במחמאות רבות. בונוס: הן גם נטולות גלוטן. שימו לב: לקבלת העוגיות הטובות ביותר, הוסיפו כוס אחת של שיבולת שועל פנימה, בכל פעם (מתכונים, אוכל)

בריאות יותר: עוגיות שיבולת שועל ללא אפיה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ½2 כוסות סוכר
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1 כוס (226 גרם) חמאה
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 כוס חמאת בוטנים
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 5 כוסות שיבולת שועל

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני, על אש בינונית, ממסים את הסוכר, הקקאו, החמאה והחלב. מביאים את התערובת לרתיחה ונותנים לה לרתוח במשך דקה.

2. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את חמאת הבוטנים והמלח ואז מערבבים פנימה את שיבולת השועל.

3. יוצקים 2 כפות מהתערובת על גבי נייר אפייה, לכל עוגיה - ומניחים להתקררות והתקשות במשך שעתיים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר