התוספת שתופסת

מתכון לתפוח אדמה בחמאה שנאפה במיקרוגל

אתם יכולים להשקיע 15 דקות בחימום מוקדם של התנור ואז שעה נוספת באפיית תפוח האדמה שלכם, אבל למה שתעשו זאת כשתוכלו להכין במיקרו את תפוח האדמה שלכם בתוך 7 דקות בלבד? במיוחד בקיץ שבו הימים במילא לוהטים, מיקרוגל קומפקטי הוא החלופה המושלמת לאפייה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המתכון האידיאלי לתפוח אדמה במיקרוגל (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 תפוח אדמה לבן וגדול
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס - לפי הטעם
  • חמאה, להגשה

אופן ההכנה:

1. שוטפים את תפוח האדמה ביסודיות ומייבשים לחלוטין. יוצרים בו 3-4 חורים בעזרת מזלג.

2. מניחים את תפוח האדמה על צלחת הבטוחה לשימוש במיקרוגל ומחממים במשך 7 דקות, הופכים באמצע הבישול. אם תפוח האדמה לא מרגיש רך בנעיצת מזלג לאחר 7 דקות, ממשיכים לחמם במרווחים של דקה אחת, עד לבישול מלא. נותנים לו לנוח במשך 2 דקות.

3. פורסים את תפוח האדמה במרכז. מתבלים במלח ופלפל, מצפים בחמאה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר