דלג לתוכן הראשי
"לסיים את הסאגה"

הוחלט: בעלי המשפחתונים יפוצו עקב הסגר

תוצאות הדיון בוועדת הכספים: משרד האוצר ורשות המיסים הגיעו לסיכום עם היו"ר גפני וח"כ אזולאי, לפיו בעלי המשפחתונים יפוצו בעקבות הנזקים שהיסב להם הסגר (בארץ)

רכ
כיכר השבת |
אילוסטרציה (צילום: Moshe Shai/Flash90)

בשורה למאות בעלי המשפחתונים בישראל: הוחלט כי הם יקבלו פיצוי כספי משמעותי על הנזקים שנגרמו להם כתוצאה מסגר הקורונה האחרון.

בפעילות משותפת של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני וחבר הועדה ח"כ ינון אזולאי, ולאחר הדיון שהתקיים בשבוע שעבר בנושא זה, בישרו אמש מ"מ מנכ"ל משרד האוצר ומנהל רשות המסים ערן יעקב כי הפיצוי למשפחתונים יהיה כמו בגל הקורונה הראשון.

כפי שלאחר הסגר הקודם קיבלו בעלי המשפחתונים פיצוי בסך 8000 שקל לחודשיים, כך גם בעקבות הסגר האחרון הם יפוצו באמצעות אותו המתווה.

לפי ערן יעקב, רשות המסים שתחת אחריותו לוקחת את הענין על עצמה, ותיתן את הפיצוי למשפחתונים שהיו סגורים בעקבות הסגר.

מטעמו של יו"ר ועדת הכספים ח"כ גפני נמסר, כי הוא וח"כ אזולאי ימשיכו לטפל בנושא, והיום הוא אף ייפגש עם שר האוצר ישראל כץ, ומחר עם שר הרווחה איציק שמולי, "כדי לסיים את הסאגה הזאת".

עוד בבארץ: