"נבקר בתלמודי התורה"

בכיר במשטרה: "בסגר הזה נאכוף ביד קשה"

סגן ניצב גיא לוי מזהיר, באולפן 'כיכר השבת', כי בסגר שיחל מחר בחצות לילה המשטרה מתכוונת לצאת למבצע אכיפה ביד קשה, מבצע בו המשטרה תבקר גם בתלמודי התורה (חדשות)

סגן ניצב גיא לוי מזהיר, באולפן 'כיכר השבת', כי בסגר שיחל מחר בחצות לילה המשטרה מתכוונת לצאת למבצע אכיפה ביד קשה, מבצע בו המשטרה תבקר גם בתלמודי התורה. הריאיון המלא, מחר בתוכנית 'סוגרים שבוע עם ישי כהן'.

לדבריו: "אם הציבור הרגיש שהמשטרה עוסקת יותר בהסברה. חברים, אנחנו כאן כדי למנוע, הפעם אנחנו מתכוונים לאכוף ביד קשה, עם שיקול דעת. נחכה להנחיות שיגיעו בחצות לילה, יכול להיות שיהיו דברים שונים לכאן או לכאן".

הקצין הבכיר הדגיש: ""איפה שהמשטרה תידרש - היא תגיע, אם כל מערכת החינוך תהיה סגורה אז כל מערכת החינוך תהיה סגורה. המשטרה לא תדפוק בכל דלת של בית בלבדוק ארבעה חמשה אנשים שלומדים, אבל במוסדות גדולים ובמוסדות רשמיים, אנחנו נשאף להגיע לכל מקום, אם נצטרך לקנוס - נקנוס, אם נצטרך לסגור - נסגר".

"אבל השאלה המרכזית היא לא מה המשטרה תעשה, אלא מה הציבור יעשה", הדגיש סנ"צ גיא לוי.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
די ביבי צא לנו בבקשה מהחיים!!!! מספיק לנו עם הפילוג והשינאה שאתה זורע במדינה!!!!! לך!!!!!
טולי בן טולילה
6
כבוד הקצין הגיבור האם גם בציבור הערבי המשטרת תיכנס ביד קשה?!
שאלה
5
תלחמו בציבור ביד קשה תכו אותו תראו לו כמה אתם חזקים עליו בעיקר על החלשים כי מי כמוכם ?
יוסי
4
תתפלל!!! כרגע אין חלופה הגיונית לביבי
שלמה
3
זה לא אותם מפגרים שצעקו בסגר הראשון והשני והשלישי שילכו ביד קשה וראינו מה הם שווים אז עדיף שישתוק
תימני
2
אתם נמאסתם שוטרים תתעסקו בפשיעה לא בלהתערב לאנשים אך לחיות זה לא ק ג ב לתת נשימה תודה
אליהו
צודק
נתי
1
שייגעצ...תשתיל שיער קודם בראש.
יהודה החסיד

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: