בשבוע האחרון תחלואת הקורונה במגזר החרדי זינקה לשיא שלא ידענו מאז פרוץ המגיפה לפני כשנה, לצד ההתפרצות החלה ההסתה נגד המגזר החרדי. עורך עיתון 'משפחה', יוסי אליטוב ומגיש המהודרה המרכזית ברדיו 'קול חי', אבי מימרן, בפאנל נוקב, 'אבל אשמים אנחנו'. וגם: האם החרדים ישבו בממשלה תחת גדעון סער והמלחמות הפנימיות באגודת ישראל. צפו בפאנל המלא.
במהלך הפאנל התבטא אליטוב: "בוא נפסיק לדבר על ההסתה, בוא נדבר על המטרוללים אצלנו שמתקשים להבין מה קורה. להביא לביתר אלפים לחתונה, לעיר הכי אדומה, להביא את הקצין ולרקוד איתו, לגרום לו להתפטר ולאבד את הפרנסה שלו. זה הזוי. הם אשמים? אנחנו אשמים".
אבי מימרן הוסיף: "אנחנו צריכים להתמודד עם היתומים ועם האלמנות, לפני ההסתה קצת פרופורציות. צריכים להתמודד עם מאה חמישים חולה קשה חרדים, צריכים להתמודד עם עסקים חרדים שפשטו רגל, להתמודד עם מערכת חינוך הנמצאת באחת המשברים הגדולים, בזה להתעסק ואחר כך בהסתה".
צפו בפאנל המלא
31 | כל לפני 7 ימים |
משה לפני 7 ימים |
ככה לפני 7 ימים |
28 | גילה לפני 9 ימים |
27 | גילה לפני 9 ימים |
26 | גילה לפני 9 ימים |
25 | שיתפטרו לפני 9 ימים |
24 | לפני 9 ימים |
23 | יאיר לפני 10 ימים |
22 | david saadon לפני 11 ימים |
שי נ. לפני 8 ימים |
21 | הציבור החרדי לפני 11 ימים |
20 | ליוסי היקר לפני 11 ימים |
19 | אשר לפני 11 ימים |
18 | הרב משה לפני 11 ימים |
17 | מישהו לפני 11 ימים |
א לפני 10 ימים |
16 | יודע לפני 12 ימים |
15 | פנחס אלעזר לפני 12 ימים |
14 | יהודי חרדי לפני 12 ימים |
13 | זו האמת ואין... לפני 12 ימים |
10 | רפול לפני 12 ימים |
8 | יוסי לפני 12 ימים |
7 | חרדי גמור לפני 12 ימים |
5 | חי לפני 12 ימים |
4 | רבינו לפני 12 ימים |
3 | וממשיכים... לפני 12 ימים |
2 | שלומי לפני 12 ימים |
1 | חיים לפני 12 ימים |