לכבוד שבת

מתכון לקינוח קרם לימון מקושט בפירות טריים

לא סגורים על הקינוח שתגישו השבת? מורן פינטו סוגרת לכם פינה: מתכון לקינוח קרם לימון מקושט בפירות טריים שאפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

קינוח קרם לימון מקושט בפירות טריים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי סחוט
  • 3 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • קמצוץ מלח
  • 50 גרם חמאה או מרגרינה, חתוכה לקוביות

לקישוט: פירות טריים חתוכים

    אופן ההכנה:

    1. בסיר על אש בינונית, מבשלים את מיץ הלימון והסוכר יחד תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס.

    2. מוסיפים חלמון אחד לסיר, טורפים היטב ומוסיפים את החלמון הבא באותה הדרך.

    3. לאחר שכל החלמונים נטמעים, מוסיפים את החמאה או המרגרינה ומערבבים עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם אחיד. יוצקים את הקרם לכוסות קינוח אישיים, מפזרים מעל פירות טריים חתוכים ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות לפני ההגשה.

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר