לכבוד שבת

מתכון לסלט ברוקולי עם עגבניות שרי ופטריות

מי אמר שסלט ירקות חייב להיות מלפפון ועגבנייה? השבת הזו מורן פינטו מגוונת עם ברוקולי, שרי, פטריות ו...שקדים ומעל כל הטוב הזה רוטב מיונז-שום מעולה (מתכונים, אוכל)

סלט ברוקולי עם עגבניות שרי ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש ברוקולי, מחולק לפרחים
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 5 פטריות שמפיניון, פרוסות
  • חופן שקדים או קשיו - גולמיים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות מיונז
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מניחים בקערת הגשה את עגבניות השרי, הברוקולי, הפטריות, השקדים או הקשיו.

2. בכלי קטן, מערבבים היטב את המיונז עם שיני השום הכתושות ומלח, לפי הטעם. יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים בעדינות. מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר