צפו בתיעוד

קו 401: נוסע הותקף בידי פקח של 'אפיקים'

במהלך ביקורת שגרתית של פקח מחברת 'אפיקים', תועד הפקח בידי אחד הנוסעים, ובתגובה הפקח תקף אותו. "הוא פשוט התנפל על היד שלי ועל המצלמה של הטלפון". (בארץ)

פקח חברת 'אפיקים' עלה השבוע (שני), לקו 401 של החברה, והחל בביקורת שגרתית. במהלך הביקורת, לטענת הפקח, גילה כי אחת הנוסעות לא שילמה בעבור הנסיעה, והחל לרשום לה דו"ח.

אחד הנוסעים, ראה שמתחילה מהומה, כשהנוסעת מצדה טוענת כי שילמה עבור הנסיעה. "התחלתי לצלם, כשסיים להתווכח איתה (עם הנוסעת), הוא שם לב שאני מצלם אותו, אז הוא פשוט התנפל על היד שלי ועל המצלמה של הטלפון", מספר הנוסע והוסיף, "אני תוך כדי צעקתי תשחרר, אתה תוקף אותי".

תגובת חברת אפיקים: "במהלך ביצוע פעולות אכיפה שגרתיות על גביית תשלום בתחבורה הציבורית, עלה מבקר מוסמך על קו 401. במהלך הביקרות נמצאה נוסעת שלא שילמה עבור הנסיעה. המבקר דרש מהנוסעת להזדהות ולשלם עבור הנסיעה אולם זו החלה להקניטו ולהתווכח לעיניי כל הנוסעים.

"נוסע אחר שהיה באוטובוס החל לצלם את הויכוח ומשם לב לכך המבקר, ביקש מהנוסע להפסיק לצלם ומשזה סירב, הוריד המבקר את המצלמה כלפי מטה.

"נדגיש, כי המבקר פעל על פי ההנחיות כשביצע את תפקידו כלפי הנוסעת שלא שילמה, אולם לצערנו לא כך לגבי הנוסע שצילם. בעקבות המקרה, הוזמן המבקר לשיחת שימוע ונחדד את הנהלים בקרב כלל המבקרים ואנו מעבירים את התנצלותנו והתנצלות המבקר כלפי הנוסע שצילם".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
זה לא כ"כ הלם מה שהפקח עשה ידוע שהפקחים הם פושעים שמבצעים עבודות שרות הם אנשים ברוטאליים ואלימים!!!!!
שטויות
18
חוצפה שיתבע את הפקח את אפקים ויקבל הרבה כסף
יהודי
17
כל מי שנסע בחברה הזאת בטח מבין את האלימות שחוים שם הנוסעים ...כנראה על זה חלק מהתשלום
המבין
16
רק אני לא שמעתי שהפקח מדבר עם המצלם.?
שמשון!
15
תפסיקו לצלם
מרדכי
14
מדינה מטומטמת. רחמנות על המותקף
מירי
13
למה לקום ולצלם בהפגנתיות? צלם בישיבה ויהיה לך הוכחה מתועדת. האם אתה בטוח ששילמה או לא שילמה?
יוסי
מותר בישיבה, בעמידה ,בריקוד ,על רגל אחת ...איך שרוצה הבנת ?...
מותר
12
לשלם פיצויים משמעותיים למצלם !!
kako
11
הפקחים מתנהגים בברוטאליות ובאלימות מילולית. כאילו אנחנו חבורת גנבים שרק רוצה "להרויח" נסיעה בחינם... מי שימע! הגיע הזמן לעשות לזה סוף!
ללא שם
10
אעלק ביקש להוריד את המצלמה ,בסרטון זה נראה שהוא ישר דחף אותו
Ayala
9
מי שיראה את הסרטון ברור המבקר כלל לא ביקש שיפסיק לצלם הוא מיד כשראה שמצלם אותו הוא התנפל וקפץ ולא כמו שאומרים חברת "אפיקים" שהוא ביקש לפני כן שלא יצלם ורק כשהוא סירב אז הוא הוריד לו את המצלמה, כל אחד שיראה את הסרטון התגובה של החברה רחוקה ממה שרואים בשעת האמת בסרטון.
תמונה
צודק
יהודה
8
להחרים את החברת אפיקים
רבקה
7
מזעזע
ללא שם
6
עצם זה שקפצת עליו מראה שאתה בריון. אילו היית בסדר מה אכפת לך שיצלמו. אבל ידעת שאתה רשע בסיפור זה ואינסטינקט קפצת. אתה פקח רשע. איזו בושה
ללא שם
5
איזה גועל נפש של התנהגות לא יוצא לי הרבה ליסוע איתם אבל אפשר להגיד שזה לא מעודד את הנסיעה איתם נורא חבל שככה מתנהגים לנוסעים פשוט תטבעו אותם גנבים.
ללא שם
4
אם הפקח הזה היה שוטר - הצלם עוד היה מאושם "בתקיפת שוטר". פה לפחות חברת אפיקים אומרת שהפקח "העיר לו" לפני שהוא הפיל את המצלמה.
דוד מהפיצוחים
3
פיצויים
שיר
2
מזה הדבר הזה אני הייתי במהלך הנסיעה, ומזה הדבר הזה הבחורה שילמה לנהג ואפילו היה כתוב בפתק שהיא שילמה והפקח בכל אופן נותן לה דו"ח סתם!!! ובנוסף לכך גם מתעצבן ומעיף מכות על שמסריטים אותו על שנתן דו"ח סתם חייבים לטבוע את השוטרים האלה, מזה? פיצויים צריך להביא לצלם ולבחורה ששילמה באוטובוס וקיבלה דו"ח סת
שיר
1
ברור שחברת אפיקים חייבת לשלם פיצויים אבל בד בבד היא טובה יותר מהמשטרה, בתגובות המשטרה- היא תמיד צודקת והשני תמיד אשם!!!! לפחות כאן היא אומרת שזה לא היה בסדר שהוא תקף את המצלם.....
מלי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: