מבשלות בכיכר

מתכון לסלט טונה אדומה עם רוטב חרדלי מהמם

בשונה מימים עברו, היום, בכל מקרר של סופרמרקט תוכלו למצוא טונה אדומה ולרקוח ממנה מטעמים, בדיוק כמו המתכון הזה שמורן פינטו מכינה באולפן. הוא קליל במיוחד, אבל עם טעמים משובחים, שאינם מסגירים את העובדה שלוקח להכין אותו 25 דקות בלבד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: מולי הרשקוביץ)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 נתחי פילה טונה אדומה
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • מלח
  • 4 עלי חסה
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 1/2 פלפל צהוב
לרוטב:
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. מנגבים את נתחי הטונה בנייר סופג. מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה ומצפים את הטונה.

2. מחממים היטב מחבת רגילה / פסים וצורבים את הדג מכל צד, כ-4 דקות. מפזרים מלח והופכים לצד שני.

3. בזמן הצריבה, קוצצים את החסה והפלפלים לרצועות ומניחים במרכז צלחת עמוקה. בסיום הצריבה פורסים את הטונה ומניחים מעל הסלט.

4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הדג ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר