מבשלות בכיכר

סלט טונה אדומה עם רוטב חרדלי מהמם

בשונה מימים עברו, היום, בכל מקרר של סופרמרקט תוכלו למצוא טונה אדומה ולרקוח ממנה מטעמים, בדיוק כמו המתכון הזה שמורן פינטו מכינה באולפן. הוא קליל במיוחד, אבל עם טעמים משובחים, שאינם מסגירים את העובדה שלוקח להכין אותו 25 דקות בלבד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 נתחי פילה טונה אדומה
  • 1/2 כוס שומשום - לציפוי
  • מלח
  • 4 עלי חסה
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 1/2 פלפל צהוב

לרוטב:

  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. מנגבים את נתחי הטונה בנייר סופג. מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה ומצפים את הטונה.

2. מחממים היטב מחבת רגילה / פסים וצורבים את הדג מכל צד, כ-4 דקות. מפזרים מלח והופכים לצד שני.

3. בזמן הצריבה, קוצצים את החסה והפלפלים לרצועות ומניחים במרכז צלחת עמוקה. בסיום הצריבה פורסים את הטונה ומניחים מעל הסלט.

4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הדג ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
מורן את מהממת-אבל למה לא שוטפים את הירקות??? וחותכים לפני ההקלטה!!!זה לגמרי מוציא את החשק לראות אוכל שהצופה מדמיין כמה הוא טעים אך למעשה נהפך לבעל תשחית כי לא שטפו את הירקות לצורך ההדגמה- אני בטוחה שמישהו שם באולפן היה שמח לאכול את זה אילולא....
אחלה-אבל....
8
מתכון מעולה איזה כיף תודה
ישי ריבו
7
מורן את מהממת! את החסה - לא צריך להפריד לעלים ולשטוף כל אחד בנפרד?
עקרת בית
6
מחממים עם שמן זה לא ברור
תמר
5
אחלה מתכון תודה רבה!!
שירה
4
איזה מהירה בקשר לירקות מה אתם מתערבים בשטיפה אתם לא מוצאים חסרונות אחרים
אילה
3
נמאסססססססססססס מהסלטים תביאו משהו מענין בשרים מרקים אוכל לילדים וכו
יעל
2
תודה רבה
דוד אוחיון
1
הירקות לא שטופים פחות עושה חשק
למה לא שטוף
נכון, וגם מבחינה הלכתית זה קצת בעיתי וזה יכול להטעות אנשים
.

עוד במבשלות בכיכר: