חסר תקדים. צפו

נתניהו: אין לי בעיה שתבחרו בציונות הדתית

ראש הממשלה התחיל במסע בחירות כפול: עבור הליכוד, ועבור המפלגה של סמוטריץ' ובן גביר - מחשש שלא תעבור - זאת במטרה להבטיח את ניצחונו עם 61 מנדטים לגוש הימין. צפו (פוליטי)

חסר תקדים: ראש הממשלה בנימין נתניהו אומר בקולו כי "אין לו בעיה" עם הצבעה למפלגה אחרת שאינה הליכוד, במקרה זה 'הציונות הדתית'.

נתניהו נכנס לשבוע הבחירות המלא האחרון, כשמצבו בסקרים טוב משלוש הפעמים הקודמות, כאשר בסקרי רוב ערוצי התקשורת הוא מצליח להרכיב ממשלה, עם בנט, החרדים ו'הציונות הדתית'.

אלא שמצבה של זו האחרונה מתעתע, והיא נעה בין ארבעה לחמישה מנדטים. ראש הממשלה, שרוצה להבטיח שהיא תעבור, אמר היום לראשונה כי לא משנה לו אם יבחרו בו או במפלגה של סמוטריץ'.

"אני רוצה שתצביעו לי", הכריז לפני זמן קצר בכנס 'בשבע', "אבל אין לי בעיה אם תחליטו להצביע הציונות הדתית; סמוטריץ' לא משחק משחקים, הוא יהיה איתנו בוודאות".

במקביל הוא המשיך בניסיונו לזכות בקולות 'ימינה' ואמר: "אצלי לא תהיה רוטציה. יהיה ראש אחד. גדעון ובנט לא יכולים להרכיב ממשלה בלי לפיד כראש ממשלה. בנט אומר שהוא רוצה להיות ראש ממשלה. איך? רק ברוטציה עם לפיד".

"הצבעה לליכוד תקים ממשלה לאומית ואנו כפסע מהקמת ממשלה כזאת. לפיד מתפלל שתצביעו בנט. ימינה היא התקווה החדשה של לפיד", תקף נתניהו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

32
הרבה אנשים מושתלים במערכת.כל יהודי בוחר מפלגה חרדית.למען הקדוש ברוך הוא. ולמען ביטחון המדינה.
יח
31
מצביע רק סמוטריץ תצביעו גם
רק סמוטריץ
כנ''ל!!!
כנ''ל
30
אין על בן גביר וסמוטריץ!!!!!!
יהודיה
נכון!!!!!!!!
ללא שם
29
ביבי תדע שכל החרדים מצביעים לך אבל בבקשה לא להשביץ ולהעליב
הדס
הפעם שמים ט' בקלפי.
חב''דניק
*להשוויץ
ירמי סלייטר
28
אשתי ואני הולכים הפעם להצביע ט'. חשיבה מפוכחת מבינה שזה יותר נכון מלהצביע כרגיל למפלגה של אנ"ש שכזבו בגדול
גם אני הפעם ט'
כנ''ל! רק ט' בקלפי!
שלוימי
27
בעז"ה הרבה בני ברקים הולכים הפעם להצביע לסמוטריץ ואני מאמין שזה הכרעה נכונה בתוך מצב הכאוס שנוצר כאן אצלנו
שמואל. בני ברק
וודאי!!! כל הכבוד לכם! הם יהיו הפתעת הבחירות.. יקבלו 8. יש להם 2 מנדטים מש''ס, 2 מיהדות, 1 של הברסלברים, 1 של חב''ד, 1 ליכוד, 1 ימינה.. יוצא 8 מנדטים!! (אולי אפילו יקבלו יותר..) הח''כים החרדים לא פעלו למעננו כלום, ובגללם אגב הגיע הגיור הרפורמי שה' ישמור.
יענקי
26
זה ברור שמצביעים רק ביבי כי אין עליו
שמוליק
האמת שאין עליו בעולם אבל אם אתה רוצה שהוא ימשיך להיות רה''מ חייבים לשים ט' בקלפי כדי שהם בטוח יעברו את אחוז החסימה וככה תהיה ממשלת ימין חזקה על מלא-מלא!
ללא שם
25
ג - 4 מנדטים ט - 8 מנדטים קידוש השם הגדול בהיסטוריה
צבי ליצמן
נכון!! רק ט'!!
ללא שם
ח"ו!!!!
ירמי סלייטר
24
6-7 מנדטים. הפתעת הבחירות והסוקרים. סמורטיש ובנגביר ייקחו קולות מהאגודה, משס, ויביאו קהל שלא הצביע עד כה. של חרדים, חרדלים.
ללא שם
פחח.. 6-7?? 8!!! תחשוב בהיגיון.. יש להם את 2 מש''ס, 2 מיהדות, 1 של הברסלברים, 1 של חב''ד, 1 ליכוד, 1 ימינה.. יוצא 8 מנדטים!! (אולי אפילו יקבלו יותר..)
יענקוש
23
ישמרו על שלושת הדברים החשובים תורה עם ישראל ארץ ישראל
שי ישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: