ילדי אסנת ע"ה

תיעוד: ילדי אסנת בן שטרית הגיעו להתברך אצל מרן הגר"ח קנייבסקי

ילדיה של אסנת בן שטרית ע"ה, הגיעו להתברך במעונו של מרן הגר"ח, אחד היתומים שאל את הגר"ח: "מתי תהיה תחיית המתים ונזכה לראות שוב פעם את האמא שלנו?" • צפו (חרדי)

כחודש לאחר הטרגדיה הנוראית בהסתלקותה של האישה החרדית אסנת בן שטרית ע"ה ממחלת הקורונה - בעלה וילדיה הגיעו היום (רביעי) אל מרן שר התורה הגאון רבי חיים קנייבסקי להתברך ולקבל ניחומים.

מרן ניחם את בני המשפחה האבלה ואמר: "המקום ינחם אתכם". לאחר מכן עברו הילדים בזה אחר זה לפני מרן שבירך כל אחד ואחד ונתן להם סוכריה.

אחד היתומים שאל את מרן הגר"ח: "מתי תהיה תחיית המתים ונזכה לראות שוב את אמא?", הגר"ח השיב ובירך: "אם ירצה השם, בקרוב!".

כזכור, אסנת בן שטרית ע"ה, בת 32, תושבת הר שמואל ואם לארבעה ילדים, שהיתה בשבוע ה-30 להריונה - הלכה לעולמה לפני כחודש לאחר שנדבקה בנגיף הארור.

רוצים לעזור למשפחתה של אסנת ע"ה? לחצו כאן

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
כואב הלב
ללא שם
13
משיחח דחוףףף!!!
ללא שם
12
איזה חמודים הלוואי משיח עוד השנה בעזרת השם אינשאללה!!!!🙏🙏🙏🙏
רפאל.א
11
וואו מחכים בקרוב לגאולה
ללא שם
10
למה בסוף הנכד שלו דוחף את הילד???? לא יפה. כואב.
חנניא
תגידו אתם סתומים?איפה דוחףף?
תמר
נכון מסכן
רחמים מרובים
נכון
סמוי
9
הוא כבר רוצה לצאת מהגלות עכשיו הגיע תורנו... עוד מעשה קטן והוא כאן!!!
"אם ירצה ה"
8
יוואאווו כואב הלב אזה ילדים מתוקים ממש חמודים זה מראה שצריך לעשות מעשים טובים לוותר ועוד קצת המשיח בא ממש בקרוב ויזכו לראות את אימם.
אנונימי
7
המקום ינחם אתכם
יאיר
6
לתגובות האחרונות עיין גמרא ברכות יט עמוד א
אלי
כל המספר אחרי המת כאלו מספר אחרי האבן.
ננח נחמ נחמן.
5
כואב............
מגיבה משועממת.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: