באנו לשדרג

מתכון לסלט עשיר עם תוספת מקפיצה: פופקורן

סלט הפופקורן הזה פשוט למדי ליצירה: החלק האינטנסיבי ביותר בעבודה עליו הוא קיצוץ הירקות. התחילו בהכנת הפופקורן שלכם, המשיכו בוויניגרט, ערבבו הכל יחדיו והופ, הוא מוכן להגשה לשולחן - ורצוי שזה יעשה מיד לאחר ההכנה, כדי להימנע מגרעינים רטובים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כן כן, קראתם נכון: מתכון לסלט פופקורן (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 כוס גרעיני פופקורן (יניבו 12 כוסות פופקורן מוכן)
  • שמן צמחי - לפי הצורך - להכנת הפופקורן
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/4 כוס שמנת חמוצה
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס - לפי הטעם
  • 2 כוסות גרגירי אפונה
  • 1 כוס גזר מגורר
  • ½1 כוסות סלרי, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפופקורן לפי הוראות היצרן. נותנים לו להתקרר לגמרי.

2. מערבבים את המיונז, השמנת החמוצה, החומץ, הסוכר והחרדל בקערת הגשה גדולה. מוסיפים את הבצל הסגול. מתבלים במלח ופלפל.

3. מוסיפים את האפונה, הגזר והסלרי ומקפיצים לערבוב. מוסיפים את הפופקורן ומקפיצים לציפוי הגרעינים ברוטב. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר