ריאיון מיוחד

ח"כ אחמד טיבי מסביר את הברית עם החרדים

הגזירות של איווט ליברמן נגד הציבור החרדי; שיתוף הפעולה עם הסיעות החרדיות; ההצבעה על חוק הגיוס והביקורת על ח"כ מנסור עבאס • יו"ר סיעת הרשימה הערבית המשותפת, ח"כ אחמד טיבי בריאיון לישי כהן באולפן 'כיכר השבת' (פוליטי)

יו"ר סיעת הרשימה הערבית המשותפת, ח"כ אחמד טיבי, התארח לריאיון מיוחד באולפן 'כיכר השבת' והתייחס לברית עם הסיעות החרדיות ותקף את גזירות ליברמן כנגד הציבור החרדי. צפו בריאיון המלא.

קטע מהריאיון

"ראיתי עכשיו את ההודעה של משרד האוצר. אני לא יודע עד כמה זה משפיע על משפחות במגזר הערבי, אבל גם אם לא, אני מתנגד לגזירה הזאת נגד משפחות חרדיות, משום שמדובר במשפחות שזקוקות להנחה הזאת. זה נשמע רע, נשמע לא טוב, ונשמע מכוון, וזה לא השינוי שרבים שאפו אליו".

ח"כ אחמד טיבי בריאיון לישי כהן

ח"כ טיבי הוסיף: "אני חושב שיש להכיר באחר. האחר הערבי, האחר החרדי, והאחר בפריפריה, וגזירה כזאת מחלישה עוד יותר את המוחלשים.

זה אותו ליברמן שבעבר חיפש את הערבים והיום מחפש את החרדים

"נכון. אני תמיד מוצא את עצמי לצד אלה המותקפים, למרות שיש לעיתים פער מדיני ופוליטי, אבל אני לא יכול לקבל את העובדה שמציבים אוכלוסייה מסוימת ויורים עליה חיצים".

צפו בריאיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
מקשיבים לתומך טרור מסריח !!!
ללא שם
דיי כסר עם הסיסמאות האלה אל תחקה את סמוטריץ הנבלה
דוד כהן
10
החלאה היה היועץ האישי של רב המרצחים עראפת !! גם היום היה הורג את כולנו אם היה יכול. כל המילים היפות שהערבים מומחים לומר - רחוקות מהמציאות
צבי
9
ימח שמו וזכרו!!! רק בן גביר יודע להתייחס אליו כמו שמגיע לו, בושה שנותנים לו במה בכלל!!!!
חיים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: