מה אוכלים היום?

מתכון לסלמון אפוי בפסטו: ארוחה ב-10 דקות עבודה

הארוחה האולטימטיבית לתשעת הימים שמתאימה גם לשבת, כשאין לכם זמן להשקיע - ועדיין רוצים מנה יפה וסופר טעימה. אפשר להשתמש בפסטו קנוי, אך אנחנו ממליצים שתיקחו עוד כמה דקות ותכינו בעצמכם את הפסטו המעולה של מלי יהודיוף (מתכונים, אוכל)

סלמון אפוי בפסטו (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחי פילה סלמון, ללא עור
  • 2 כפות פסטו <a href="https://www.kikar.co.il/386345.html">לחצו כאן למתכון</a>
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 לימון, שטוף היטב ופרוס דק

אופן ההכנה:

1. שוטפים היטב את נתחי הדג, מייבשים אותם בטפיחות עדינות עם נייר סופג ומסדרים אותם במגש אפייה מרופד בנייר אפייה.

2. בכלי קטן, מניחים את הפסטו עם שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מורחים את התערובת על נתחי הדג משני הצדדים ואת הרוטב שנותר יוצקים מעל הדגים.

3. מסדרים את פרוסות הלימון על נתחי הדג ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות. מגישים חם לצד אורז מלא, פירה תפוחי אדמה או פירה בטטה, כוסמת - או כל תוספת אהובה אחרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר