• זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 נתחי פילה מושט
  • 5 עגבניות, קצוצות גס
  • 10 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפל חריף, חתוך לפרוסות
  • מלח
  • שמן - לטיגון
  • 1/2 לימון פרוס - לפיזור מעל

אופן ההכנה:

אאא

במחבת חמה שופכים מעט שמן. מוסיפים את העגבניות הקצוצות עם השום ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפל החריף ומבשלים עוד 5 דקות, עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הדג ומפזרים מלח מעל. מצפים את הדג ברוטב ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מפזרים מעל את פרוסות הלימון ומגישים חם.