פילה מושט צרוב במחבת ששוחה ברוטב "מטבוחה"

לארוחת צהריים? ערב? לסעודה מפסקת? לערב סוכות? הרשות נתונה. אתם תחליטו לאיזה מועד מתחשק לכם להכין את המנה המיוחדת הזו, שמורן פינטו רוקחת לנו באולפן. ניתן להשתמש במושט טרי או קפוא ואם תרצו, אף להמיר אותו בסלמון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 נתחי פילה מושט
  • 5 עגבניות, קצוצות גס
  • 10 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפל חריף, חתוך לפרוסות
  • מלח
  • שמן - לטיגון
  • 1/2 לימון פרוס - לפיזור מעל

אופן ההכנה:

במחבת חמה שופכים מעט שמן. מוסיפים את העגבניות הקצוצות עם השום ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הפלפל החריף ומבשלים עוד 5 דקות, עד לאידוי הנוזלים. מוסיפים את הדג ומפזרים מלח מעל. מצפים את הדג ברוטב ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מפזרים מעל את פרוסות הלימון ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
מורן האלופה !!! בדיוק כזה מתכון חיפשתי ,פשוט ,וטעים ,תודה
מימי
5
מורן אלופה נראה פגזזזז!
.
4
תודה ניראה טעים
נועה
3
האם חייבים את הלימון או שאפשר לוותר עליו? מה תפקידו? להוסיף טעם חמצמץ? שימו לב - לנקות את הלימון מכנימות
חני
2
תודה פשוט וטעים
נועה
1
איזה עגבניות יפות! מאיפה היא משיגה כאלה בשמיטה?
06

עוד במבשלות בכיכר: