עלייה באכיפה

6,582 דו״חות קורונה במהלך ימי סוף השבוע

בסופ"ש החולף הוגברה הפעילות המשטרתית ונרשמו ע"י השוטרים 6,582 דו״חות בגין הפרות של תקנות הקורונה ברחבי הארץ, בהם: 6,112 דו״חות בגין אי עטית מסיכה (בארץ)

(צילום: דוברות המשטרה)

במסגרת המאמץ הלאומי למאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בישראל ובהתאם להחלטות הדרג המדיני, נמשך מבצע נרחב של משטרת ישראל לאכיפת תקנות הקורונה ברחבי הארץ (מבצע "אחריות לחיים"), שמטרתו לבלום את התפשטות הנגיף בישראל.

בסופ"ש החולף הוגברה הפעילות המשטרתית ונרשמו ע"י השוטרים 6,582 דו״חות בגין הפרות של תקנות הקורונה ברחבי הארץ, בהם: 6,112 דו״חות בגין אי עטית מסיכה, 137 דו"חות בגין הפרות חובת הבידוד וכן 318 דו"חות בגין הפרות של מפעילי מקום ציבורי או עסקי.

בתוך כך, בוצעו בדיקות יזומות של הימצאות בבידוד ל-17,050 חייבי בידוד וחולים מאומתים השוהים בביתם.

המשטרה קוראת לציבור כולו להישמע להנחיות, להקפיד על חבישת מסיכות פנים כנדרש במקומות סגורים ומוקדי התקהלות, להקפיד על חובת הבידוד וכן על כל ההגבלות השונות המתעדכנות מעת לעת.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
למה אתר חרדי מפרסם תמונת אשה?
רם
8
חבורה של גזלנים ועבריינים עם מדים
שי
7
תתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי גם בשואה בהתחלה נתנו סטירה משכו בזקן שברו זכוכיות בבתי כנסת אמרו שיש מגיפה לכן צריך גטו ולבסוף השמדה המונית זכרו טוב
רוביןהוד
6
ממש נמאס בההתנהלות הבריונית , אם רוצים לשמור על הבריאות , לא צריך לארגן מערבים והסתערויות על אוטובוסים של חרדים . המסיכה היתה לי ביד עוד לא הספקתי לשבת במקום וכבר קפצו 2 שוטרים לאוטובוס .הסברתי שאני עם 3 שקיות כבדות ועוד לא הספקתי לשבת כדי להתארגן , והמסיכה אצלי ביד מוכנה לחבישה רשעות , שום דבר לא ע
מס עקיף ...
לשם שינוי השוטרים צודקים
יעל
5
ביקשו לשים מסיכה אז עושים. ביקושו ממך פרטים תן. כל אחד בארץ חושב שהוא המלך עד שיש עליו אזיקים והוא מבין שהוא לא. השוטר שם מדבר איתו בנחת וסבלנות והוא עונה לו כמו ליצן. באמריקה האיש הזה על הריצפה אזוק ורוב הסיכויים שגם יורים עליו טייזר.
יואל
4
מתאים למשטרה הגיבורה. לרשום כוח על מסכה מאד קל. להתמודד עם טרור ערבי, עדיף לסגור את העינים
הקורא
3
חזירים כחולים
יהודה החסיד
2
שמחה גדולה במשטרה. הקורונה האהובה שלהם חזרה ושוב ניתן לרדוף אחרי אזרחים תמימים ולחלק דו"חות בכיף. הפוגרומים של הערבים פסקו (זמנית עד הפעם הבאה), כנופיות הפשע והפרוטקשן בהפסקה קצרה, כמה לא מתאים למשטרה הזו לעסוק בנושאים אלה הגדולים מהם בכמה מידות.
א.ה
1
לחחחחח
0 כול הכבוד לכם

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: