צפו באופן ההכנה:
1. בסיר עמוק, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגזר, מתבלים במלח, ראס אל חנות, פלפל שחור וכמון ומערבבים היטב לציפוי מלא.
2. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהן משחימות.
3. מוסיפים את האורז ומטגנים תוך ערבוב מתמיד במשך 3 דקות.
4. יוצקים לסיר את הציר או המים החמים עם אבקת המרק ואת המים הרותחים, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב.
5. מניחים את ראש השום במרכז הסיר, מכסים ומבשלים במשך 15-30 דקות על אש נמוכה.
מושלם כעיקרית קלילה ומהירה בשבת או כארוחה משפחתית מושקעת יותר באמצע השבוע.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
אוראל בראל | 10/01/2022 |
אני | 07/01/2022 | 2 |
| 06/01/2022 | 1 |
תודה רבה