מה אוכלים היום?

מתכון לרצועות שניצל אמריקאי של וול דאן עם פסטה

ארוחה מהירה ומזינה שכולם יאהבו: שניצל עוף איכותי של 'וול דאן' שמגיע מוכן עם ציפוי פריך בסגנון אמריקאי, חתוך לרצועות שמוקפצות ברוטב פטריות מושלם ופסטה רחבה ועסיסית שסופגת את כל הטוב הזה. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

שניצל פריך מוקפץ עם פסטה ברוטב פטריות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4-5 שניצלים אמריקאיים של רשת קצביות 'וול דאן', חתוכים לרצועות דקות
  • 300 גרם פסטה רחבה וארוכה, כמו פפרדלה 
  • 1 כפית מלח לבישול הפסטה
  • 1 כף שמן זית
  • 6-7 פטריות טריות, פרוסות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4-5 כפות רוטב ברביקיו מעושן

אופן ההכנה:

קבלו מוצר מעולה שחוסך זמן יקר: במקום לעמוד לחתוך, לדפוק ולצפות שניצלים, ל'וול דאן' יש "שניצל אמריקאי" - נתחי חזה עוף איכותיים שמגיעים מוכנים עם ציפוי פריך. במקום סתם לטגן את השניצלים, נחתוך אותם לרצועות נקפיץ קלות ברוטב ברביקיו מעושן עם פטריות, נוסיף פסטה רחבה ועסיסית שתספוג היטב את הרוטב ויש לכם ארוחה מושלמת בחצי שעה.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לצידם, קיימת סדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן' שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

לתקתק ארוחה טעימה בקלי קלות (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים עם כפית מלח לפי מספר הדקות שמצוין על האריזה, פחות דקה אחת, למצב עשייה 'אל דנטה', כך שהפסטה לא רכה מדי - היא תמשיך להתבשל מאוחר יותר עם השניצלים. מסננים את הפסטה ושומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.

2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום במשך דקה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הפטריות, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב.

3. מוסיפים לסיר את רצועות השניצלים, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 2 דקות עד שהרצועות מצופות ברוטב.

4. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, יוצקים מעל 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר