לכבוד שבת

מתכון לצלי בקר חגיגי עם נתח מספר 8 של וול דאן

נתח מספר 8 אמנם דל בשומן, אך עשיר ברקמת חלבון, מה שמעניק לו עסיסיות טעימה. הנתח אוהב בישול ארוך ואפשר לחתוך אותו עם כף מרוב שהוא נימוח. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לשבת, אוכל)

צלי בקר חגיגי ונימוח מנתח מספר 8 של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1-1.5 ק"ג נתח בשר שריר הזרוע (מספר 8) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כף שמן, רצוי שמן זית
  • 1 בצל שלם, מקולף
  • 1 כף תערובת מלח ופלפל שחור גס של וול דאן ("נטו על הבשר גרוס")
לרוטב:
  • 1 פלפל שושקה, חצוי לאורך ופרוס
  • 3-4 גבעולי סלרי - רק העלים, קצוצים
  • 1 פקעת שומר, פרוסה
  • 7-8 שיני שום שלמות, מקולפות
  • 1 כף שמן, רצוי שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה:

נתח מספר 8 שידוע בשמו "שריר הזרוע" מיועד לבישול ארוך כדי להתרכך היטב ולמרות שהוא דל בשומן, הוא עשיר ברקמות חיבור ג'לטיניות שמעניקות לו עסיסיות טעימה.

היום נכין מנה חגיגית, טעימה ומרשימה לשבת ולחג עם נתח שריר משובח של רשת קצביות 'וול דאן' שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני ורטבי הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:

חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841

המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335

אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:

האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:

ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:

דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בסיר רחב וגדול, מחממים כף שמן על אש בינונית. מוסיפים את נתח הבשר וצורבים במשך 2 דקות מכל צד. מוסיפים לסיר את הבצל בשלמות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומכסים במים. מבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות.

2. נותנים לבשר להצטנן בסיר ואז מוציאים אותו, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות, כדי שיהיה ניתן לפרוס אותו לפרוסות יפות. שומרים בצד את מי בישול הבשר. לאחר הקירור, פורסים את הבשר לפרוסות בעובי בינוני ושווה.

הכנת הרוטב:

3. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים כף שמן ומטגנים את פרוסות השומר עד להשחמה יפה משני הצדדים. מוסיפים את הפלפל, השום והסלרי, מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום ומטגנים במשך 2 דקות.

4. מסדרים מעל את פרוסות הבשר, יוצקים מעל ממי בישול הבשר ששמרנו בצד - עד לגובה פרוסות הבשר. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 30-40 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר