15 דקות ולתנור

מתכון לבראוניז קפה פאדג'יים ועשירים

15 דקות עבודה, 30 דקות בתנור, 10 דקות צינון מחוץ לתנור ואתם יכולים לחתוך לכם ריבועי אושר קטנים ומפנקים: מתכון לבראוניז קפה במרקם פאדג'י עשיר וטעים (מתכונים, אוכל)

בראוניז קפה (צילום: Vladislav Noseek on Shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 225 גרם חמאה, מומסת
  • 2 כפות שמן זית
  • 240 גרם סוכר לבן
  • 210 גרם סוכר חום
  • 30 גרם אבקת קפה חזק, רצוי אספרסו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים
  • קורט מלח
  • 125 גרם קמח מנופה
  • 100 גרם אבקת קקאו מנופה
  • 200 גרם שוקולד חלב, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות מרפדים תבנית אפייה בגודל 20 ס"מ על 30 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.

2. בקערה גדולה עם מקצף ידני, מקציפים את החמאה, השמן, הסוכר הלבן, הסוכר החום, תמצית הווניל ואבקת הקפה.

3. מוסיפים את הביצים ומקציפים במשך 1-2 דקות, עד לקבלת תערובת בהירה יותר.

4. מוסיפים את המלח, הקמח ואבקת הקקאו ובעזרת מרית, מקפלים אותם לתוך התערובת - אך הם רק צריכים להתאחד עם התערובת ולא להתערבב יותר מדי, אחרת מרקמם של הבראוניז ייפגע.

5. מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ ויוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.

6. אופים במשך 25-30 דקות לקבלת בראוניז פאדג'יים ודביקים מעט. לבראוניז יבשים ויציבים יותר, אופים 5 דקות נוספות.

7. מוציאים מהתנור, מצננים במשך 10 דקות ואז חותכים לריבועים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר רצוי לצד כדור גלידה קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר