אבא לא רואה

היתומה הקטנה: "אנחנו לא בטוחים אם היא מחייכת או שעוד לא"

חודש אחרי הלידה: היתומה הקטנה חוי של משפחת קליין גדלה והמאבק רק מתחילחוי בת כחודש תינוקת קטנה עם עיניים בורקות, מבטה כבר בוחן את העולם | לפעמים נראה שהיא אפילו מחייכת. אבל זהו חיוך חסר שאבא שלה לא זכה לראות (חרדים)

אמ
מקודם |
"לפעמים נראה לי שחוי מחייכת מתוך שינה… ואני חושבת האם היא תגדל בתחושת חסר?" (צילום: באדיבות המצלם)

אבא שלה, רבי שמעון דב קליין ז"ל, לא יזכה לראות את בתו הקטנה גדלה. הוא לא ירים אותה על הידיים, לא ינשק לה את המצח לפני השינה. הוא לא יאמר לה את המילים הפשוטות שכל ילדה צריכה לשמוע "אבא אוהב אותך".

חודש עבר מאז הלידה המצמררת של חוי החדר היה מלא בבכי של תינוקת שזכתה לחיים, ושל אם צעירה, שבאותו רגע הפכה לאלמנה, ואם לשישה יתומים.

הימים חולפים אבל המצוקה לא נעלמת. להפך.

האמא נותרה לבדה מול חובות עצומים מטיפולים רפואיים כואבים שלא הועילו לצערנו הרב, אין מקור הכנסה קבוע ויש שישה ילדים בבית, כולל תינוקת יונקת.

אין מי שיביא לחם. אין מי שיקנה טיטולים. אין כתף להישען עליה – חוץ משלנו.

האלמנה מספרת: "לפעמים נראה לי שחוי מחייכת מתוך שינה… ואני חושבת האם היא תגדל בתחושת חסר? האם תצטרך לוותר על מה שילדים אחרים מקבלים כמובן מאליו?"

אנחנו לא יכולים להחזיר לה את אבא

אבל אנחנו כן יכולים להיות שם בשבילם עם חום, ביטחון, אוכל, ביגוד, חיתולים, שקט נפשי מהעול הכלכלי הכבד.

תרמו עכשיו בעין יפה כדי שהאלמנה תוכל לגדל את חוי והיתומים הרכים

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצדקה: