כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לטורטיות במילוי בשר טחון מתובל בסגנון מקסיקני

ארוחה משפחתית מהירה וטעימה שכולם יאהבו: מתכון לטורטיות במילוי בשר טחון מתובל בסגנון מקסיקני - מנה עסיסית שמכינים בקלות וללא השקעה מיוחדת, אבל הטעם תמיד יהיה מושלם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת | כ"ה באדר ב' | 04.04.16
טורטיות במילוי בשר מתובל בסגנון מקסיקני
טורטיות במילוי בשר מתובל בסגנון מקסיקני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-8 טורטיות מוכנות באריזת וואקום
  • 700 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול
  • 3 כוסות שעועית לבנה ברוטב עגבניות מקופסת שימורים
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית צ׳ילי מיובש גרוס
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט ג׳ינג׳ר מיובש
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה (אפשר להחליף חצי מהכמות בפפריקה חריפה)
  • 1 כפית אבקת קארי
  • למריחה: ממרח אבוקדו*

אופן הכנת טורטיות במילוי בשר:

כך תכינו ממרח אבוקדו עסיסי לטורטיות ב-10 דקות.

1. קוצצים את הבצל, ומטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן, עד להזהבה. מוסיפים את הבשר, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהגושים נפרדים והבשר מפורר. ממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים.

2. מוסיפים למחבת את השעועית עם הרוטב, התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. אם התערובת יבשה מדי, ניתן להוסיף 3/4 כוס מים. מסירים מהאש.

3. מחממים מחבת נקייה על אש נמוכה, ומחממים את הטורטיות במשך 3 שניות מכל צד, מוציאים ומניחים כל טורטיה במרכז של ריבוע נייר כסף או נייר סנדוויץ'.

4. מורחים על כל טורטיה מממרח האבוקדו, ומניחים מעל 3-4 כפות נדיבות ממלית הבשר.

5. מגלגלים את הטורטיה, ומהדקים את הנייר בקצוות. חוצים לשניים באלכסון ומגישים מיד חם לצד רוטב צ'ילי חריף או מתוק וסלט ירקות טרי.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בשיתוף אנשי מקצוע

האם אתה תהיה מה"משפיענים" שמשנים באמת אלפי בתים בישראל?

כיכר בשיתוף למען ילמדו | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בזמן המסוגל

הם יהיו שם לבד ביער, במשך כל החג, רק בשביל להתפלל עליכם  במקום הקדוש

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם