כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לשווארמה הודו מהירה של 'וול דאן' וחומוס ביתי נפלא

תקראו לכולם - יש לנו ארוחה משפחתית טעימה שמכינים בצ'יק והכי כיף לשבת סביב צלחת ענקית ולנגב ביחד: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שווארמה הודו מהירה של 'וול דאן' לצד חומוס ביתי נפלא (מתכונים, אוכל)

9
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | ג' באדר ב' | 06.03.22
שווארמה הודו וחומוס ביתי
שווארמה הודו וחומוס ביתי (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כף שמן
  • 1 בצל, חתוך לחצאי טבעות דקות
  • 1 פלפל ירוק חריף, פרוס (לא חובה)
  • 600 גרם נתחי שווארמה הודו של רשת קצביות 'וול דאן'
לחומוס:
  • 2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה מראש, שטופים ומסוננים
  • 3 שיני שום, מקולפות
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • מיץ מחצי לימון סחוט היטב
  • 1/2 1 כוסות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

במקום לצאת, היום נכין בבית שווארמה מושלמת - תוך 10 דקות. איך זה קורה? ל-'וול דאן' יש מוצר מצוין של נתחי שווארמה הודו שמגיעים חתוכים ומתובלים היטב וכל מה שאתם צריכים לעשות זה להקפיץ אותם 2-3 עם מעט בצל ופלפל חריף, אם תרצו.

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

מתחילים בהכנת החומוס:

1. ממלאים סיר גדול ב-2 ליטר מים. מוסיפים את גרגירי החומוס, שיני השום, כמון, מלח, פלפל שחור וסודה לשתייה מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות, עד שהגרגירים רכים והנוזלים מצטמצמים משמעותית ומסמיכים. אם במהלך הבישול המים מתאדים מהר מדי, משגיחים מקרוב ומוסיפים מים, אם צריך.

2. מצננים קלות את הגרגירים המבושלים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את מיץ הלימון והטחינה הגולמית וטוחנים לממרח חלק במרקם של משחה.

הכנת השווארמה:
3. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והפלפל החריף עד להזהבה.

4. מוסיפים את נתחי השווארמה (אין צורך בתבלינים ומלח, הנתחים מתובלים היטב), מקפיצים במשך 2-3 דקות, עד שהשווארמה חמה ומסירים מהאש.

איך מגישים? מיישרים את החומוס בצלחת גדולה, בתנועות סיבוביות ומניחים במרכז בנדיבות מהשווארמה. מוסיפים פיתות, ירקות, חמוצים, חריף ורטבים אהובים בצד - ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מוחמד06.03.22
חח שמח שאהבת
אוראל בראל07.03.22
3
אני רק רואה מתכון שלך אני נכנסת יש לך מתכונים קלים פשוטים וטעימים תודה
מירי06.03.22
התגובות שלכם שוות הכל
אוראל בראל07.03.22
2
יאמיייייי תודה אוראל בראל יש לך מתכון אולי של מטבל לפיצה כמו שעושים בפיצה אורי?
יי07.03.22
+חצי כוס מים +חצי כוס שמן +3 כפות מיונז +5 כפות רסק עגבניות +3 שיני שום +חצי כפית מלח +חצי כפית סוכר +שאטה (טחון) +כמון לטחון הכל בבלנדר יד בתאבון
משה08.03.22
תודה
ם10.03.22

הצגת כל התגובות

1
דבר ראשון הצילום שלך ואוו והעריכה מדויקת וכיפית לעין דבר שני המתכונים שלך מגרים ממשש
..06.03.22
תודה רבה רבה משתדל תמיד לתת לכם את התוכן הכי מענין עם המתכונים הכי שווים
אוראל בראל06.03.22
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

אביב הגיע ואיתו ההוצאות:

 קבלו הלוואה שתחסוך לכם זמן וכסף עם תנאים מעולים!

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם